Koulutus

KOULUTUKSEN SISÄLTÖ 

Koulutus alkaa keskiviikkona 12.6 klo 11.00 lounaalla ja päättyy perjantaina 14.6. klo 15.

Paikkana toimii Otavan Opisto osoitteessa Otavantie 2 B, 50670, Otava

Koulutuksen aikana perehdymme Art of Hostingin menetelmiin ja osallistavan prosessin suunnitteluun. Menetelmistä ja työkaluista tutuksi tulevat mm. Circle Practice (dialogirinki), Open Space Technology, Appreciative Inquiry, World Café, Pro Action Café, Four Fold Practice, Chaordic Stepping Stones ja 8 Breaths of Process Design. Lisäksi toisena päivänä pidämme piirustelun ja visuaalisen dokumentoinnin workshopin.


Koulutuksen myötä

1.Ymmärrät mitä tarkoittaa ”hosting” johtamisen tapana ja filosofiana.

2.Kokoat itsellesi järeän paketin menetelmäosaamista käytännön fasilitointiharjoittelun kautta.

3.Tutustut osallistavan prosessin suunnittelun työkaluihin.

4.Dialogihetkiä ja vertaisoppimista sinulle merkityksellisistä teemoista innostavassa ja taitavassa ryhmässä.

5.Verkostoidut ja luot kontakteja.

Kolmeen päivää sisältyy paljon hyviä keskusteluhetkiä merkityksellisistä aiheista. Uusien taitojen oppimisen lisäksi pääset työstämään myös omia ideoitasi, kysymyksiäsi tai projektejasi rennossa ilmapiirissä – innostavaa ja kannustavaa palautetta saat välittömästi vertaisiltasi.

Jokaisen koulutuspäivän jälkeen ohjelma jatkuu illallisen jälkeen illanvietolla, jonka ohjelman luomme yhdessä. Joka päivä lämpiää myös Otavan Opiston asuntolan sauna. Viimeisenä iltana torstaina 13.6. nautimme illallisen Kyyhkylän kartanossa. Ohjelmarunko päivitetään myöhemmin.


Koulutuksen hinta

Osallistumishinta 550€/hlö (alv 0%) sisältää kolmen päivän koulutuksen ja materiaalin lisäksi majoituksen Otavan Opistolla (2 yötä, 2hh) ja ruokailut. 1 hengen huoneessa hinta on 580€/hlö (alv 0%; 1 hengen huoneita on rajoitetusti). Solumajoitus, jossa solussa kaksi 1 hengen huonetta yhteisellä sisäänkäynnillä 565€/hlö (alv 0%). Koulutukseen osallistuminen ja ruokailut ilman majoitusta 495€/hlö (alv 0%).

Majoitustoiveita pyritään noudattamaan, mutta eri majoitusvaihtoehtoja on tarjolla rajallisesti.

Ilmoittaudu 14.5.2019 mennessä tästä linkistä.


Lisätietoja

Koulutuksen järjestelyistä: kurssit@otavanopisto.fi tai puh. 044 794 3565.

Koulutuksen sisällöstä:

Lari Karreinen, lari@osana.fi tai Vilma Mutka, vilma.mutka@mukamas.fi


Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova ja ilmoittautumisen yhteydessä veloitamme varausmaksun (100€/ilmoittautuminen), jota ei palauteta. Varausmaksu palautetaan ainoastaan siinä tapauksessa, että Otavan Opisto joutuu peruuttamaan koulutuksen.

Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen 14.5.2019 tapahtuneesta peruuttamisesta/ kurssilta poisjäännistä veloitamme puolet jäljellä olevasta kurssimaksusta ja varatun majoituksen hinnasta. Mikäli osallistuja ei peruuta osallistumistaan ja/tai jättää osallistumatta kurssille tai koulutukseen, veloitamme koko jäljellä olevan kurssimaksun.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.